De ceva timp , marii "hackeri" Rromaniei forma mea de alint a tarii!au inceput sa-si creeze propriile istealere!
Ce este un istealer?: Pai istealer-ul este un programel care daca tu il downloadezi si intri in el automat incepe sa-ti inregistreze link + username+parola la site-ul/site-urile vizitate !
De ce am facut acest topic?: Pentru ca majoritatea "hackerilor" rromani posteaza "programe" pe forumuri mai populate si nu vreau ca al nostru sa cada in plasa!
Smecheria de baza: Smecheria de baza , cum o spun unii este ca pe istealer sa se puna un "program" care face ca atunci cand e deschis istealerul sa arate fix ca un SETUP/INSTALL al unui program si sa nu iti dai seama!
Unde se gasesc istealere?: Pai in general istealerele sunt introduse in Filelist [trackerul cel mai popular al Rromaniei] ! Acolo pe Filelist istealerul in general se gaseste in forma de : "Crack" al unui joc NOU sau vechi depinde daca este cautat , in forma de trainer / salvare/subtitrare/etc..!
Se poate scapa de asta?: Deci pana acum dupa cat m-am informat si am incercat sa rezolv acest istealer m-a facut sa cred ca e aproape imposibil ! Poate sunt metode dar eu nu am gasit! Acesta se "baga" foarte adanc in pc..!
Concluzia acestei "povesti": NU DOWNLOADATI PROGRAME CARE VA SUNT INTERZISE/OPRITE DE CATRE ANTIVIRUS!
Topic informativ creat de White.Angel !
Daca acest topic v-a fost de ajutor lasati macar un reply!
0 ani.
Esti membru comunitati
My-Space din data de
.
Ultima ta vizita a fost in
si ai un numar de
0 Mesaje